Două străzi din Jibou au rămas fără apă

Compania de Apă Someș S.A. anunță că pentru efectuarea unor lucrări de remediere a unor avarii la reţeaua publică de alimentare cu apă, care necesită intervenție imediată, astăzi – 23 martie s-a întrerupt furnizarea apei potabile pe două străzi din Jibou. Este vorba de strada Trandafirilor şi strada Agrijului – estimarea pentru reluarea serviciului este ora 12.

“Ne cerem scuze pentru situația creată independent de eforturile Companiei de a asigura continuitatea serviciului, neexistând modalități alternative de furnizare a apei. Apariția unei avarii pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi prevăzută și este însoțită, de regulă, de întreruperea imediată a furnizării apei. În consecință, în astfel de situații, anunțarea întreruperii furnizării apei este ulterioară sistării efective a alimentării cu apă. Compania de Apă Someș S.A. face eforturi să anunțe cât mai operativ avariile în scopul înștiințării utilizatorilor asupra zonei afectate și orei estimate pentru reluarea serviciului la parametri normali”, transmit reprezentații companiei .

One Thought to “Două străzi din Jibou au rămas fără apă”

  1. […] Compania de Apă Someș S.A. anunță că pentru efectuarea unor lucrări de remediere a unor avarii la reţeaua  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment