Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulației rutiere

Poliţiştii rutieri au continuat, la finele săptămânii trecute, activităţile pentru supravegherea traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care au întocmit două dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În cursul zilei de vineri, 24 august, la ora 10.30, polițiștii Postului de Poliţie Ileanda au depistat un tânăr de 28 de ani din judeţul Satu Mare, care conducea un autocamion pe Drumul Naţional 1C, pe direcţia Dej-Baia Mare, fără a deține permis de conducere fără nicio categorie. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Un alt dosar penal a fost întocmit pe numele unui bărbat din Ip, oprit în trafic de către poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Nuşfalău, pentru verificări. Sălăjeanul conducea un autoturism pe DJ 109P, prin localitatea Cosniciu de Sus, testarea cu alcooltestul evidențiind o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Alte articole

Leave a Comment