Patru șimleuani vor primi titlul de “Cetățean de onoare”

Comisia de Învățământ Cultură Sănătate – din cadrul Consiliului Local Șimleu Silvaniei – propune acordarea titlului de “Cetățean de Onoare al orașului Șimleu Silvaniei” pentru patru șimleuani: Marin Ștefan, Albu Traian (ambii profesori), Boșca Vasile și Țurcaș Gheorghe (preoți). Evenimentul va avea loc joi, în cadrul următoarei ședințe ordinare de Consiliu Local.

“Cetățean de onoare” este un titlu onorific acordat de autoritățile unei localități unei persoana a cărei activitate sau existență este legată în mod deosebit de viața localității sau pentru talentul și serviciile deosebite aduse de aceasta localității.

De obicei, titlul se acordă unor personalități din domeniul culturii, artei, științei, învățământului sau sănătății, dar și unor sportivi și oameni de afaceri care au valoare, competență, moralitate recunoscute de către comunitatea locală, au avut o contribuție deosebită la dezvoltarea și la creșterea prestigiului localității șamd.

Alte articole

8 Thoughts to “Patru șimleuani vor primi titlul de “Cetățean de onoare””

 1. Anonim

  LA TURCAS NEPOTISMUL E-N FLOARE

 2. Anonim

  Turcas da titlu de cetatean de onoare la taica-sau?

 3. Anonim

  Ungurii nu produc/n-au produs nimic in orasul de sub Magura?

 4. Anonimus

  Anonimus: 1) Nu Turcas da acest titlu lui taica-sau, ci Comisia de invatamant, cultura si sanatate a Consiliului Local Simleu Silvaniei. Asa scrie si la inceputul articolului…; 2) Ba da, si ungurii au produs/produc, fapt recunoscut si prin acordarea acestui titlu urmatorilor: Vida Iuliu, Takacs Constantin, Dr. Veress Stefan, Prof. Fodor Laszlo si Olah Stefan. Este si un evreu… In plus, vor mai fi destule propuneri si de la alte comisii ale Consiliului Local. Ca atare, nu fiti carcotasi…

 5. Penibil

  „De obicei, titlul se acordă unor personalități din domeniul culturii, artei, științei, învățământului sau sănătății, dar și unor sportivi și oameni de afaceri care au valoare, competență, moralitate recunoscute de către comunitatea locală, au avut o contribuție deosebită la dezvoltarea și la creșterea prestigiului localității șamd.” Cu ce mama dracului o contribuit Marin Stefan si Albu? Hohohoho, comisia de cultura, sa-i spui la mutu. Urmeaza sa dati titlu la toti betivii din telighenza orasului. Penibil!

 6. I.Ștețu

  Pentru Penibil, 28 august 2018 at 15:29. Ești așa cum te-ai semnat: Penibil!

 7. Jenibil!

  Habsolut, domnule! E greu sa justifici hasemeni titluri! Stefan pupa in cur conducerea cu mana-i tremuranda pe videocamera lui antica, cu articolele lui de doi bani da zici ca sunt procese verbale militienesti, de celalalt ce sa mai vorbim, ding dong, lalala depuneri de coroane, haleluia, hai l-o bere, dãhahaha
  Hasta-i nivelu pa cari actuala dictatura il promoveaza, Langa Maniu e locu lor??? Jenibil!!!!

 8. Mihai

  Va fi oficiata decernarea intr-un cadru solemn, in care onorata
  asistenta :Bode<Vudrea<Boc<BAse<Cartianu <Srejerean… vor omagia talentul si meritele deosebite descoperite de Comitzia de Cultura si Sanatate,conferindu-le celor 4 muschetari facilitatile de rigoare.Trebuia sa puneti si o femeiedin aplaudacele alea octogenare care se dau pe spate cand in vad pe sexi Septy.

Leave a Comment