Dosare penale pentru alcool şi numere false

Trei conducători auto s-au ales, începând de week-end-ul trecut, cu dosare de cercetare penală, doi dintre aceştia fiind prinşi conducând maşinile neînmatriculate. Potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Sălaj, în data de 15 februarie, poliţiştii rutieri de la Poliţia Municipiului Zalău au identificat în trafic, pe strada Voievod Gelu, un autoturism care avea aplicate, în locurile special destinate, plăcuţe cu număr de înmatriculare provizoriu, autorizaţia de circulaţie pentru acestea fiind valabilă doar până la data de 13 februarie, anul curent. Pe numele şoferiţei, K. Jolan, de 33 de ani, din Panic, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
În următoarea zi, poliţiştii rutieri şimleuani l-au identificat în trafic pe Cătălin A., de 19 ani, din Cerîşa, care conducea pe DN 1H, prin localitatea Nuşfalău, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, a cărui autorizaţie de circulaţie expirase în data de 12 februarie 2013. Şi în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
Poliţiştii din Surduc l-au oprit în trafic pe Sorin H., de 44 de ani, din Solona, care conducea autoturismul proprietate personală între localităţile Surduc şi Solona, având o îmbibaţie alcoolică de 0,73 miligrame per litru de alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană ce are o concentraţie alcoolică peste limita legală.

Alte articole

Leave a Comment