Doliu în medicina sălăjeană. A murit doctorul Liviu Gârbea

Medicina sălăjeană este din nou în doliu. Cunoscutul medic sălăjean Liviu Gârbea a murit azi dimineață din cauza unor probleme de sănătate. Liviu Gârbea a coordonat ani de zile Secția de Reumatologie a Spitalului Județean de Urgență din Zalău, iar în ultimii ani a activat într-o unitate medicală privată. De-a lungul anilor, medicul sălăjean s-a implicat și în activitatea politică a județului. În trecut, Liviu Gârbea a coordonat PNȚCD Sălaj și a fost inițiatorul mai multor acțiuni culturale. Dumnezeu să-l odihnească în pace.
Sursa foto: facebook Liviu Gârbea

 

M.S.

7 Thoughts to “Doliu în medicina sălăjeană. A murit doctorul Liviu Gârbea”

 1. Pacient

  Incredibil ! Pacat ! Dupa Dr POP a mai disparut un om care a incercat sa faca bine pentru zalauani si nu numai . Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !Condoleante familiei !

 2. Anonim

  Păcat pentru un om care nu a îmbătrânit frumos! Era și el antivaccinist convins împreună cu cretinul din primărie lenți atot deșteptul! Se pare ca era unchiul altui cretin terhes europarlamentar! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  1. Anonim

   Iartă Doamne sufletul bun al lui și socotește l cu cel al drepților tai. Iartă Doamne și sufletul câinelui care a comentat mai inainte

  2. anonim

   Mai cretin decat tine nu poate fi nimeni! Comportament de patruped turbat si sigur vaccinat (motiv pentru care pregateste-te sa*i urmezi).

 3. Onet D

  Dumnezeu să-l odihnească ,in pace! Păcat ..prea repede!

 4. Dorin

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 5. Anonim

  Din păcate a murit. Dumnezeu să-l ierte. Din păcate se pare că a fost infectat și dumnealui și soția. Păcat.

Leave a Comment