Doi sălăjeni daţi în urmărire naţională, prinşi de poliţişti

Zălăuanul, Nicolae G., în vârstă de 46 de ani, dat în urmărire naţională, a fost prins luni, 22 iulie, de poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj. Bărbatul se face vinovat de abandon de familie, lovire şi alte violenţe, fiind condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare. Potrivit reprezentanţilor IPJ Sălaj, acesta a fost dat în urmărire naţională, după ce poliţiştii nu l-au găsit la adresa de domiciliu.

Tot luni, poliţiştii din Cuzăplac au prins-o, în municipiul Cluj-Napoca, pe Monica L., în vârstă de 18 ani, din Gălăşeni, care fusese dată în urmărire naţională miercuri, 17 iulie. Pe numele tinerei, Judecătoria Zalău a emis mandat de executare a închisorii pentru infracţiunea de distrugere, în formă continuată, fiind condamnată la un an şi două luni.
Potrivit sursei citate, ambele persoane se află, în prezent, încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sălaj, urmând să fie transferate la Penitenciarul Oradea.

Leave a Comment