Doi jibouani au fost arestaţi pentru tâlhărie

Doi tineri din Jibou, Marius Racs de 25 de ani şi Cristian Raita de 22 de ani, sunt cercetaţi, în stare de arest preventiv, pentru tâlhărie. Cei doi au fost reţinuţi la sfârşitul săptămânii trecute, Judecătoria Jibou emiţând vineri, 8 ianuarie, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în 7 ianuarie, în jurul orei 20, poliţiştii jibouani au fost sesizaţi de o localnică despre faptul că, în noaptea de 6 spre 7 ianuarie, doi tineri, ambii din Jibou, au pătruns, prin efracţie, în locuinţa vărului său, în vârstă de 61 ani şi, prin violenţă, i-au sustras bunuri în valoare de 1.000 de lei. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, suspecţii au fost găsiţi pe raza localităţii, iar din prejudiciul cauzat a fost recuperat aproximativ 30 la sută şi restituit părţii vătămate.
Jibouanii au fost prezentaţi vineri, 8 ianuarie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă. Procurorul i-a prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, iar pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, ulterior, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Alte articole

One Thought to “Doi jibouani au fost arestaţi pentru tâlhărie”

  1. Garja Gheiza

    De unde pana unde sunt veri ciorile cu bozgorii?!…dar tot cei posibil deoarece ambele specii se trag din hAsia!

Leave a Comment