Directorul Spitalului din Jibou, condamnat la închisoare cu executare

Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv luni, 8 mai 2023, pe Florin Secureanu, directorul Spitalului din Jibou, fost șef al Spitalului Malaxa din București, la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Secureanu primise în primă instanță o pedeapsă de 5 ani și 10 luni din partea judecătorilor Tribunalului București.
În apel, instanța i-a respins lui Secureanu cererile de noi probe și reaudiere a tuturor martorilor. Directorul a fost condamnat pentru mai multe fapte de abuz în serviciu.

M. S.

4 Thoughts to “Directorul Spitalului din Jibou, condamnat la închisoare cu executare”

  1. […] Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv luni, 8 mai 2023, pe Florin Secureanu, directorul Spitalului din Jibou, fost șef al Spitalului Malaxa din București, la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Secureanu primise în primă instanță o pedeapsă de 5 ani și 10 luni din partea judecătorilor Tribunalului București. În apel, instanța i-a respins lui Secureanu cererile de noi probe și reaudiere a tuturor martorilor. Directorul a fost condamnat pentru mai multe fapte de abuz în serviciu. M. S. Citeste mai mult […]

  2. […] Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv luni, 8 mai 2023, pe Florin Secureanu, directorul Spitalului din Jibou, fost șef al Spitalului Malaxa din București, la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Secureanu primise în primă instanță o pedeapsă de 5 ani și 10 luni din partea judecătorilor Tribunalului București. În apel, instanța i-a respins lui Secureanu cererile de noi probe și reaudiere a tuturor martorilor. Directorul a fost condamnat pentru mai multe fapte de abuz în serviciu. M. S.  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Un proces în democrație ține până la paștele cailor !

  4. Anonim

    19,30, procurorii și judecătorii sunt prea ocupați. Trebuie să-și numere sacii cu bani i din salarii, sporuri și alte privilegii.

Leave a Comment