Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj, confirmat cu Coronavirus

Președintele Consiliului Județean (CJ) Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, a fost confirmat cu noul Coronavirus. Anunțul a fost făcut de acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.
”Dragi sălăjeni, dragi români,
În cursul zilei de astăzi am fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Mi-am luat toate măsurile de protecție igienico-sanitare recomandate de specialiști, însă, din nefericire, am contactat virusul. Îmi pare rău. Sunt în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile și urmez schema de tratament recomandată de medici. Am simptome ușoare, mă simt bine și vă promit că o să revin la muncă cu forțe proaspete. Totuși, este un moment plin de optimism pentru că s-a făcut primul pas spre eradicarea pandemiei. Vaccinarea anti-Covid19 a început în România, iar în zilele următoare vor ajunge și la noi în Sălaj primele doze de vaccin, destinate cadrelor medicale din prima linie. În speranța că ați avut un Crăciun liniștit alături de cei dragi vouă, vă doresc sărbători fericite în continuare și ca anul care vine să vă găsească pe toți sănătoși și optimiști!”, este mesajul președintelui CJ Sălaj.

Alte articole

11 Thoughts to “Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj, confirmat cu Coronavirus”

 1. Anonim

  Ce teatru ieftin!

  1. Anonim

   ce fumezi, asta cu „teatru ieftin”? vreau si eu!

 2. Anonim

  Pe cine intereseaza o astfel de veste? Sau sa se mai auda si despre el cate ceva, ca in rest…Iohannis doi e, zero activitate si invizibil!

 3. Dorin

  Anonimul pesedist cu „teatru ieftin” este un ticalos din interiorul gastii psd Salaj pe cale de disparitie! Iarta-i, Domne, ca traiesc!

 4. Curiosul

  Stau și mă gândesc: Dl. președinte al CJ Sălaj zice că a fost confirmat pozitiv astăzi. dar la statistica oficială al Grupului de comunicare strategică pentru azi 28 decembrie județul Sălaj are zero infectați. Cele două informații se contrazic. Să mă lămurească cineva, cum stăm. Urez domnului DIS să treacă fără probleme/complicații de infecția.
  Iar la cititori, AN NOU FERICIT și să scăpăm de pandemia odată.
  (Să vă înscrieți pentru vaccinare!!!)

  1. Anonim

   Te-ai inscris deja ?On-line pe platforma?Poti deja sa te inscrii chiar daca esti din categoria 3-a ?Ai primit deja raspuns cu data cand vei fi vaccinat?Nu de alta dar chiar suntem multi interesati ,fara gluma.

 5. Florin

  Sănătate multa și putere de munca

 6. Anonim

  Pe cei ce nu-i interesează le reamintesc cai un adevărat bărbat nu un biet securist ca Tibi

 7. ioan delu

  Sanatate multa! Fara el Consiliul Judetean merge mai bine, decat cu el la program.Oricum e un habarnist.

 8. Anonim

  Doresc D-lui DINU IANCU SALAJANU presedintele CJ Salaj, multa sanatate, si sa ne fereasca bunul DUMNEZEU pe toti de boala, SI PENTRU CA SUNTEM LA INCHEIEREA UNUI AN , PENTRU ANUL CE URMEAZA VA DORESC SANATATE SI MULTE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI.

Leave a Comment