Amicale cu Petrolul şi „U” Cluj pentru elevii lui Marius Paşca

Aflată în pauză competiţională după un tur la finalul căruia a terminat pe primul loc în Seria a X-a, SCM Zalău se va reuni în data de 18 ianuarie, în vedere pregătirii returului şi a jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a II-a (dacă zălăuanii vor termina pe unul dintre primele două locuri).

Jucătorii pregătiţi de Marius Paşca şi Alexandru Pop vor efectua şi un stagiu de pregătire în perioada 31 ianuarie – 7 februarie la Băile Felix, iar până la reluarea campionatului, echipa zălăuană are programate şi 6 – 7 jocuri amicale. Două dintre jocurile de verificare sunt cu echipe consacrate din România, formaţii ce activează în eşalonul secund.

În data de 29 ianuarie, SCM Zalău va susţine un joc de verificare cu Petrolul Ploieşti, echipă clasată pe locul 9 în Liga a II-a, iar în data de 3 februarie, formaţia de la poalele Meseşului va juca cu Universitatea Cluj, echipă situată pe locul 6 în liga secundă.

„Amicalele cu echipe puternice nu pot fi decât benefice pentru jucători. Atât Petrolul, cât şi Universitatea Cluj provin dintr-un eşalon superior şi sunt convins că băieţii noştri vor face tot posibilul să se ridice la nivelul adversarilor”, a declarat Marius Paşca.

Petrolul Ploieşti va începe pregătirile în data de 6 ianuarie, „lupii galbeni” urmând să efectueze un stagiu de pregătire la Băile Felix.

One Thought to “Amicale cu Petrolul şi „U” Cluj pentru elevii lui Marius Paşca”

  1. Anonim

    Acum sa vedem adevărat valoare a lui pasca ca antrenor când joaca cu petrolul Ploiești si u Cluj Napoca nu cu comune sa vedem ce o sa facă și la baraj pasca

Leave a Comment