De Ziua Femeii: pensionarele din Zalău au petrecut cu muzică şi multă voie bună

100 de reprezentante ale sexului frumos, membre ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CAPR) Zalău şi ale Sindicatului Liber al Pensionarilor (SLP) Sălaj, s-au întâlnit ieri – 9 martie la o petrecere.

 

Întâlnirea, menită să marcheze 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii, a avut la într-un cunoscut restaurant din centrul oraşului. Ideea întâlnirii a aparținut Mariei Pop și Anei Onicaș, două doamne pensionare cu un spirit organizatoric desăvârșit.

„N-am stat prea mult pe gânduri și am organizat și în acest an o petrecere de ziua noastră. Socializarea este binevenită întodeauna și atunci când suntem împreună ne simțim forte bine”, au precizat organizatoarele. Acestea au fost sprijinite în organizarea evenimentului de Ioan Ivașcău – președintele CARP Zalău, fiind de altfel singurul bărbat care le-a însoțit pe petrecărețe până la finalul chefului.

La acțiune a ajuns și edilul municipiului, Ionel Ciunt care, așa cum se știe și se poate observa în diferite acțiuni, se bucură de apreciere din partea persoanelor vârstnice. Desigur, pe lângă meniul bogat, doamnele au avut parte și de muzică bună, în compania interpretului de muzică populară Vasile Coca. Atmosfera a fost una deosebită: cântec, dans și multă voie bună.

5 Thoughts to “De Ziua Femeii: pensionarele din Zalău au petrecut cu muzică şi multă voie bună”

 1. […] 100 de reprezentante ale sexului frumos, membre ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CAPR) Zalău şi ale Sindicatului Liber al Pensionarilor (SLP) Sălaj, Citeste mai mult […]

 2. […] 100 de reprezentante ale sexului frumos, membre ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CAPR) Zalău şi ale Sindicatului Liber al Pensionarilor (SLP) Sălaj,  » Mai multe detalii […]

 3. Anonim

  Ce femei neîngrijite! Le mai trebuia o cușmă-n cap!

 4. Anonim

  D-le anonim poate aceste femei cum le numesti dumneata „neangrijite” te-au invatat sa scrii si sa citesti, te-au ingrijit cand ai fost bolnav ti-au dat sa mananci si ar trebui sa ai putin respect.Nu conta daca aveau cusma in cap sau erau iesite de sub casca de la coafor
  dar cred ca bun simt au mai mult.

  1. Mirela

   Nu parul face omul ci sufletu,si binteles si bunul simt.Aceste doamne sunt mamele noastre fara unghi false si altele de genul de infrumusetare,cu palme batatorite ne-au crescut cu dragoste neconditiomata, pama vor inchide ochi suntem copii lor.Sa ne bucuram de ele pana le avem langa noi,sa le oferim si noi dragostea noastra si protectie,sa nu lasam pe nimeni sa le vorbeasca de rau.

Leave a Comment