De 8 Martie, o femeie a ajuns în arest pentru furt de rochii

Două femei, bănuite că au furat rochii de damă și alte bunuri, au fost identificate de polițiștii sălăjeni. Una dintre ele a fost reținută, iar cealaltă este cercetată în stare de libertate. Miercuri, 8 martie, în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de o femeie de 48 de ani, din comuna Baciu, județul Cluj, bănuită de comiterea infracțiunii de furt în formă continuată. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale sălăjeni o bănuiesc pe aceasta că, în 4 martie, în jurul orei 14.29, împreună cu o tânără de 20 de ani, din comuna Florești, județul Cluj, ar fi sustras dintr-un magazin de pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, trei rochii de damă, în valoare de 1.170 de lei.
De asemenea, cele două femei sunt bănuite de polițiștii sălăjeni că, în aceeași zi, ar fi sustras încă o rochie de damă dintr-un alt magazin aflat într-un centru comercial din municipiul Zalău, în valoare de 1.500 de lei. Totodată, cele două femei mai sunt bănuite de polițiști că, la 4 martie, în jurul orei 15.26, în timp ce se aflau într-o stație de alimentare cu carburanți din municipiul Zalău, ar fi sustras o pereche de căști audio cu fir și un cablu USB, în valoare de 74 de lei.
Prejudiciul cauzat, în valoare totală de 2.744 lei a fost recuperat parțial de polițiștii de investigații criminale sălăjeni, urmând a fi restituit persoanelor vătămate. Tânăra de 20 de ani este cercetată de polițiștii sălăjeni în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt în formă continuată. Astfel, joi – 9 martie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale o vor prezenta pe femeia de 48 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii de măsuri legale. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

foto cu caracter informativ

One Thought to “De 8 Martie, o femeie a ajuns în arest pentru furt de rochii”

  1. […] Două femei, bănuite că au furat rochii de damă și alte bunuri, au fost identificate de polițiștii sălăjeni. Una dintre ele a fost reținută, Citeste mai mult […]

Leave a Comment