Continuă furturile din pădurile Sălajului

Poliţiştii Postul de Poliţie Surduc au depistat, miercuri, 17 mai, un bărbat de 36 de ani şi un tânăr de 16 ani, ambii din localitatea Cristolţel, care, în perioada ianuarie – februarie 2023, ar fi tăiat fără drept şi ar fi furat 26 de arbori de esenţe gorun, jugastru şi fag, dintr-o pădure proprietate a statului de pe raza localităţii Cristolţel, cauzând un prejudiciu de 1.065 de lei.

Tot miercuri, 17 mai, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Gârbou au identificat un bărbat de 54 de ani, din localitatea Călacea, care ar fi tăiat fără drept și ar fi furat șase arbori nemarcaţi, din speciile gorun, fag, cer, plop şi mesteacăn, din pădurea din Călacea.

Materialul lemnos, în valoare de 2.238,29 de lei a fost recuperat şi restituit proprietarului.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori.

  • fotografie cu rol ilustrativ

M. S.

2 Thoughts to “Continuă furturile din pădurile Sălajului”

  1. […] Poliţiştii Postul de Poliţie Surduc au depistat, miercuri, 17 mai, un bărbat de 36 de ani şi un tânăr de 16 ani, ambii din localitatea Cristolţel, care, în perioada ianuarie – februarie 2023, ar fi tăiat fără drept şi ar fi furat 26 de arbori de esenţe gorun, jugastru şi fag, dintr-o pădure proprietate a statului de pe raza localităţii Cristolţel, cauzând un prejudiciu de 1.065 de lei. Tot miercuri, 17 mai, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Gârbou au identificat un bărbat de 54 de ani, din… Citeste mai mult […]

  2. […] Poliţiştii Postul de Poliţie Surduc au depistat, miercuri, 17 mai, un bărbat de 36 de ani şi un tânăr de 16 ani, ambii din localitatea Cristolţel, care, în perioada ianuarie – februarie 2023, ar fi tăiat fără drept şi ar fi furat 26 de arbori de esenţe gorun, jugastru şi fag, dintr-o pădure proprietate a statului de pe raza localităţii Cristolţel, cauzând un prejudiciu de 1.065 de lei. Tot miercuri, 17 mai, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Gârbou au identificat un bărbat de 54 de ani,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment