ALTEX România deschide pe 7 noiembrie un nou magazin în Zalău Value Center în urma unei investiții de peste 1.5 milioane de euro

Începând de mâine, 7 noiembrie 2019, ALTEX România deschide un nou magazin în Zalău Value Center, oferind clienților o experiență care merge mai departe de cumpărături cu promoții speciale la o gamă largă de produse.

 Investiția de peste 1,5 milioane de euro în magazinul ALTEX din noul mallul din Bulevardul Mihai Viteazul nr. 58B din Zalău se înscrie în strategia sustenabilă ALTEX omnichannel și asigură în cei peste 800 de metri pătrați de suprafață comercială accesul clienților la tehnologie astfel încât aceștia să beneficieze de o experiență de cumpărături plăcută, să poate alege cu încredere podusele și serviciile care să le îmbunătățească viața.

 

„Zalău este un oraș important pentru ALTEX, cu o comunitate puternică. Dorim să oferim cele mai avantajoase soluții pentru clienți, asigurându-le o experiență tot mai bună de cumpărare. În calitate de lider al pieței electro-IT din România, considerăm că este datoria noastră să asigurăm clienților simplu și rapid, accesul la tehnologie, produse și servicii care le pot îmbunătăți viața. Cei 20 de noi angajați ai magazinului vor asigura accesul clienților la servicii de consultanță la raft, finanțare instant în magazine, livrarea produselor. Promisiunea că vor beneficia de cel mai mic preț din România oferit pentru întreaga gamă de produse, este garantată prin programul „2 x difereța”, în cazul în care vor gasi un preț mai mic ulterior cumpărării”, declară Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX România.

 

Această nouă deschidere marchează cel de al cincilea magazin deschis sau reamenajat în ultimele șase luni de ALTEX România, asigurând astfel o experiență de cumpărare mai rapidă, mai plăcută și simplificată. Prin integrarea biroului CREDEX în noul magazin ALTEX, clienții din Zalău au acces, fără niciun comision de intermediere, la cele mai bune oferte la credite de nevoi personale de la toate băncile partenere, precum și la alte soluții de finanțare instant, adaptate nevoilor lor: credite de consum, credite de nevoi personale, credite ipotecare și servicii de asigurări.

 

DESCHIDEREA MAGAZINULUI ALTEX DIN MALL ADUCE PROMOȚII SPECIALE

În perioada 7-13 noiembrie, sărbătorim deschiderea magazinului ALTEX din Zalău Value Center cu oferte exclusive, de care clienții se pot bucura în limita stocului disponibil:

 

„Noul magazin Altex din Zalău își va surprinde clienții cu prețuri mici, prin varietatea gamei de produse și calitatea serviciilor. Special pentru evenimentul de deschidere am pregătit reduceri importante pentru produse căutate de clienți: mașină de spălat Indesit 5kg, A+, la doar 599,9 lei, preța la schimb cu un produs vechi, televizor cu diagonala de 80cm la doar 399lei, telefon Samsung Galaxy A50, cu 700lei reducere, la doar 899,9lei, fier de călcat Tefal cu 50% reducere, la doar 99.9 lei, aspirator Daewoo la doar 98,9 lei cu 62% reducere, tigaie Tefal cu 70% reducere, la doar 29,9lei.Toate promoțiile speciale pot fi găsite în catalogul special de deschidere, valabil în perioada 7 – 13 noiembrie 2019, în limita stocului disponibil, spune Raul Filip, Director Achiziții, ALTEX România.

 

Magazinul ALTEX din Zalău Value Center, va avea program special în ziua deschiderii de la ora 7:00 la ora 21:00, urmând ca apoi să revină la programul normal zilnic între orele 10:00 și 22:00.

„Prin tot ceea ce facem vrem să oferim clienților noștri experiențe de cumpărare îmbunătățite cât mai plăcute, simplificate, memoabile. Astfel, colegii mei consultanți sunt alături de clienții din Zalău cu sfaturi și detalii despre produse, cu soluţii adecvate stilului lor de viață și bugetului disponibil”, afirmă Florin Ilieș, Șef magazin ALTEX, Zalău Value Center.

 

Totodată, deoarece pentru ALTEX România protejarea mediului este o prioritate, noul magazin din Zalău are un nou sistem de iliuminare cu LED, cu eficiență energetică sporită, sistem de încălzire și răcire VRF cu consum redus de energie și va avea o infrastructură nouă de reciclare pentru multiple tipuri de ambalaje.

 

ALTEX România se preocupă mereu să ofere clienților o experiență care merge mai departe de cumpărături, implicându-ne în activități care susțin comunitățile locale și încurajează soluții ce contribuie la îmbunătățirea vieții, facilitând accesul clienților la tehnologie relevantă, servicii de consultanță, livrare imediată, service în magazin și finanțare.

(P)

2 Thoughts to “ALTEX România deschide pe 7 noiembrie un nou magazin în Zalău Value Center în urma unei investiții de peste 1.5 milioane de euro”

  1. Anonim

    Reclamă mincinoasă: telefonul Samsung Galaxy A50 chiar pe site-ul Altex este afișat la prețul mincinos barat de 1499,90 lei, cu „reducere” 1399,90 lei. Deci, față de ce este așa-zisa „reducere” de 700 lei, care ar trebui să fie din 1599,90 lei? Aproape toate magazinele îl vînd cu aprox. 1300 lei, unul singur cu 1149 lei. Probabil s-au gîndit că fiind Sălaj, găsesc mulți fraieri să pună botul. Verificați prețurile pe site-urile de comparare!

  2. Asa vor face foarte probabil toate magazinele din mall, inclusiv Dedemanul

    vor avea „preturi de Zalau” ,mai mari, aliniate la concurenta lipsa. Parca vad ca Dedemanul va avea preturi de Multicom, ca doar se vor intelege ei cumva.

Leave a Comment