Completare la comunicatul de presă al Tribunalului Sălaj

Și judecătorii mai uită… Biroul de Informare şi Relaţii Publice a Tribunalului Sălaj a revenit cu noi informații în urma comunicatului de presă nr. 3078/39/20.06.2023. Astfel, suntem informați că, în data de 21 iunie, s-a completat Hotărârea Adunării Generale a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Sălaj nr.3 din data de 20 iunie, cu ERATA de mai jos.

„Având în vedere că, din eroare, s-a omis menţionarea la art.1 alin.(2) din Hotărârea nr.3/20.06.2023 a Adunării generale a judecătorilor din cadrul Tribunalului Sălaj a faptului că nu se va aplica forma de protest prevăzută la art.1 şi în ceea ce priveşte soluţionarea cauzelor în care s-au dispus măsuri preventive, se completează în acest sens articolul menţionat. Prin urmare, alin.(2) al art.1 din Hotărârea nr.3/20.06.2023 a Adunării generale a judecătorilor din cadrul Tribunalului Sălaj va avea următorul conţinut:

(2) Nu se va aplica forma de protest prevăzută la art.1 în ceea ce priveşte soluţionarea următoarelor cauze cu caracter urgent, în materie penală:

– supraveghere tehnică/încuviințare obținere date;

– percheziții;

– propuneri de luare măsuri preventive;

– propuneri de prelungire măsuri preventive;

– verificarea legalității și temeiniciei măsurilor preventive;

– cerereri/sesizări privind revocarea, înlocuirea, încetarea de măsuri preventive;

– contestare măsuri preventive luate de procuror;

– contestare măsuri asiguratorii luate de procuror;

– internare medicală provizorie;

– obligare la tratament medical;

– contestații privind măsuri preventive;

– contestații privind măsuri asiguratorii;

– contestații privind internare medicală provizorie/obligare la tratament medical;

– contestații împotriva încheierilor prin care au fost soluţionate cererile şi excepţiile formulate în dosare cu inculpaţi faţă de care s-a luat o măsură preventivă.

– abţinerea întregii instanţe;

– contestaţie durată proces;

– cauzele privind faptele de natură penală în care există riscul prescripţiei răspunderii penale;

– cauzele în care s-au dispus măsuri preventive”.

2 Thoughts to “Completare la comunicatul de presă al Tribunalului Sălaj”

  1. […] Și judecătorii mai uită… Biroul de Informare şi Relaţii Publice a Tribunalului Sălaj a revenit cu noi informații în urma comunicatului de presă nr. 3078/39/20.06.2023. Astfel, suntem informați că, în data de 21 iunie, s-a completat Hotărârea Adunării Generale a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Sălaj nr.3 din data de 20 iunie, cu ERATA de mai jos. „Având în vedere că, din eroare, s-a omis menţionarea la art.1 alin.(2) din Hotărârea nr.3/20.06.2023 a Adunării generale a judecătorilor din cadrul Tribunalului Sălaj a faptului că nu se va aplica forma de protest… Citeste mai mult […]

  2. Jos pensiile speciale !

    Raportul salariilor din magistratură, comparat cu cel mediu, este cel mai mare din UE, salariile nemulțumiților care fac grevă sunt de 6 ori mai mari decât salariul mediu. Scandalos ! Mă, dacă nu va convine, emigrați, nu vă reținem !

Leave a Comment