Cine sunt cele patru tinere care au murit în tragedia de la Jibou

Patru tinere din Maramureş au murit şi o alta a fost grav rănită în accidentul feroviar ce a avut loc joi, 17 mai, la intersecţia căii ferate cu centura ocolitoare a oraşului Jibou. Mădălina Parja, Maria Şteţ, Claudia Barboş şi Sara Pop, patru tinere în vârstă de 20 şi 21 de ani, se întorceau împreună cu prietena loc, Sanda Ungur, de la Cluj-Napoca, unde luaseră parte la festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice. Toate cinci studiau la Centrul Universitar Baia Mare al instituţiei de învăţământ.
Sanda, 21 de ani, era la volan, iar la trecerea la nivel cu calea ferată, a ignorat semnalele acustice şi sonore care anunţat sosirea trenului R 4046. Autoturismul a fost spulberat în urma impactului, Mădălina, Maria, Claudia şi Sara decedând pe loc. Şoferiţa a supravieţuit ca prin minune, dar a rămas încarcerată în fiarele contorsionate. Pompierii au reuşit să o scoată din maşină, tânăra fiind transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Mădălina Parja era din satul Sat-Șugatag și studia Administrarea afacerilor-Economia Firmei, dar şi Agronomie la Universitatea din Oradea
Sara Pop era din comuna Sălsig, Maramureș și era studentă în cadrul aceluiaşi Centru Universitar, la Economia Firmei.
Claudia Barboș era din Ciocotiş, absolvise Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” din Baia Mare şi studia Administrarea Afacerilor-Economia Firmei.
Maria Şteţ era din Sat-Şugatag şi absolvise Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” Sighetu Marmaţiei, şi studia Administrarea Afacerilor-Economia Firmei.

Leave a Comment