Cherestea în valoare de 8.000 de lei, confiscată de polițiști

O importantă cantitate de cherestea a fost ridicată de polițiștii din Crasna în vederea confiscării. Transportatorul nu deținea documentele necesare, potrivit polițiștilor sălăjeni.

„Un bărbat de 65 de ani, din judeţul Cluj, care transporta cherestea cu o autoutilitară, pe drumul din localitatea Tusa, a fost oprit pentru control de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna. Verificările efectuate au stabilit că acesta nu avea aviz de însoţire a materialului lemnos. Marfa, în valoare de 7699,50 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional”, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Cherestea în valoare de 8.000 de lei, confiscată de polițiști”

  1. […] O importantă cantitate de cherestea a fost ridicată de polițiștii din Crasna în vederea confiscării. Transportatorul nu deținea documentele necesare, potrivit polițiștilor sălăjeni. „Un bărbat de 65 de ani, din judeţul Cluj, care transporta cherestea cu o autoutilitară, pe drumul din localitatea Tusa, a fost oprit pentru control de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna. Verificările efectuate au stabilit că acesta nu avea aviz de însoţire a materialului lemnos. Marfa, în valoare de 7699,50 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional”, se arată… Citeste mai mult […]

Leave a Comment