A băut, s-a urcat la volan și a lovit trei mașini

Un zălăuan de 30 de ani este acuzat că a condus sub influența băuturilor alcoolice și a acroșat trei mașini. Acum, bărbatul este cercetat penal.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 14 mai. „Poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că un autoturism a acroşat trei maşini într-o parcare din Zalău. Testarea cu alcooltestul a evidenţiat un rezultat pozitiv în cazul conducătorului auto. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat conducătorul auto, în persoana unui tânăr de 30 de ani, din municipiul Zalău. La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului”, se arată  în comunicatul Inspectoratul Județean de Poliție Sălaj.

One Thought to “A băut, s-a urcat la volan și a lovit trei mașini”

  1. […] Un zălăuan de 30 de ani este acuzat că a condus sub influența băuturilor alcoolice și a acroșat trei mașini. Acum, bărbatul este cercetat penal. Incidentul a avut loc sâmbătă, 14 mai. „Poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că un autoturism a acroşat trei maşini într-o parcare din Zalău. Testarea cu alcooltestul a evidenţiat un rezultat pozitiv în cazul conducătorului auto. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat conducătorul auto, în persoana unui tânăr de 30 de ani, din municipiul Zalău. La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o… Citeste mai mult […]

Leave a Comment