Atenție la hoții de motorină

Hoții lovesc și în Sălaj. Un tânăr din Cehu Silvaniei este acuzat că a furat 60 de litri de motorină din rezervorul unui utilaj parcat în curtea unei case. Un alt bărbat, tot din Cehu Silvaniei, este acuzat că a furat din casa unei rudenii mai multe bunuri. Cei doi sunt cercetați penal.

Sâmbăta trecută,  poliţiştii au identificat un tânăr de 35 de ani, din Cehu Silvaniei, bănuit că ar fi sustras, în perioada septembrie-octombrie 2021, din locuinţa unei rudenii, din localitate, mai multe bunuri. În aceeaşi zi a fost identificat un alt tânăr bănuit că ar fi sustras aproximativ 60 de litri de motorină dintr-un utilaj care se afla parcat în curtea unui imobil, de pe raza localităţii Cehu Silvaniei. Fapta a fost comisă în noaptea de 6 spre 7 decembrie 2020. Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru furt calificat şi continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Atenție la hoții de motorină”

  1. […] Hoții lovesc și în Sălaj. Un tânăr din Cehu Silvaniei este acuzat că a furat 60 de litri de motorină din rezervorul unui utilaj parcat în curtea unei case. Un alt bărbat, tot din Cehu Silvaniei, este acuzat că a furat din casa unei rudenii mai multe bunuri. Cei doi sunt cercetați penal. Sâmbăta trecută,  poliţiştii au identificat un tânăr de 35 de ani, din Cehu Silvaniei, bănuit că ar fi sustras, în perioada septembrie-octombrie 2021, din locuinţa unei rudenii, din localitate, mai multe bunuri. În aceeaşi zi a fost… Citeste mai mult […]

Leave a Comment