Cercetat penal pentru conducerea fără permis a unui autoturism „fantomă”

În data de 2 iunie, la ora 09.25, polițiștii Postului de Poliție Sâg au depistat în trafic, în localitatea Tusa, un tânăr de 16 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. După verificări mai amănunțite la fața locului, polițiștii au constatat că autoturismul condus nu era înmatriculat, iar numărul de înmatriculare era fals, deoarece acesta nu corespundea cu niciun autovehicul înmatriculat.

Pe fondul acestor constatări, polițiștii au întocmit rapid un dosar de cercetare penală pe numele tânărului sălăjean și acum continuă cercetările legale atât sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, dar și pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

One Thought to “Cercetat penal pentru conducerea fără permis a unui autoturism „fantomă””

  1. […] În data de 2 iunie, la ora 09.25, polițiștii Postului de Poliție Sâg au depistat în trafic, în localitatea Tusa, un tânăr de 16 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. După verificări mai amănunțite la fața locului, polițiștii au constatat că autoturismul condus nu era înmatriculat, iar numărul de înmatriculare era fals, deoarece acesta nu corespundea cu niciun autovehicul înmatriculat. Pe fondul acestor constatări, polițiștii au întocmit rapid un dosar de cercetare penală pe numele tânărului… Citeste mai mult […]

Leave a Comment