Un tânăr clujean a fost prins în Sălaj în timp ce circula noaptea fără permis

Un tânăr din județul Cluj este acum cercetat penal pentru conducerea fără permis a unui autoturism pe drumurile sălăjene. În data de 1 iunie, la ora 02.40, între localitățile Rogna și Negreni, polițiștii au depistat și oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Câțcău, județul Cluj.

În urma operațiunilor de verificare effectuate, polițiștii au constatat că tânărul oprit în trafic nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Prin urmare, în acest caz s-a întocmit tânărului clujean un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism fără permis de conducere.

One Thought to “Un tânăr clujean a fost prins în Sălaj în timp ce circula noaptea fără permis”

  1. […] Un tânăr din județul Cluj este acum cercetat penal pentru conducerea fără permis a unui autoturism pe drumurile sălajene. În data de 1 iunie, la ora 02.40, între localitățile Rogna și Negreni, polițiștii au depistat și oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Câțcău, județul Cluj. În urma operațiunilor de verificare effectuate, polițiștii au constatat că tânărul oprit în trafic nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Prin urmare, în acest caz s-a întocmit tânărului clujean un dosar de cercetare… Citeste mai mult […]

Leave a Comment