Carnagiu pe șosea: trei sălăjeni au murit într-un accident de circulație în județul Arad

 Tragedie pe Drumul național 79 Oradea –Arad. Trei sălăjeni și-au pierdut viața într-un cumplit accident de circulație, iar alte două femei se află internate în spital, în stare foarte gravă, după ce autoturismul, înmatriculat în Sălaj, s-a izbit violent de un copac la primele ore ale dimineții zilei de luni, 3 iulie. Primele cercetări au relevat faptul că accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan, fiind foarte posibil ca șoferul să fi adormit în timp ce conducea. Oamenii se întorceau la Zalău, după ce duminică participaseră la o înmormântare în județul Timiș. Accidentul s-a produs în apropierea localității Zerind, județul Arad.

Conform datelor furnizate de Biroul de presă al IPJ Arad, în autoturism se aflau trei bărbaţi şi două femei, toţi din Sălaj. La volan se afla un bărbat de 42 de ani, din Zalău. În autoturism se mai aflau doi bărbați, de 47 şi 61 de ani, care au au murit în urma impactului, iar două femei, de 39 şi 65 de ani, au fost grav rănite și transportate de urgență la spital.

Pentru descarcerarea victimelor a intervenit un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad. Cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Arad, Simina Roz, a declarat pentru Arad Online că „una dintre victime a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe cu policontuzie prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral minor cu risc crescut, contuzie coloană cervicală, contuzie toraco-abdominală și de bazin, iar cealaltă victimă a suferit un politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral, contuzie coloană cervicală, contuzie toraco-abdominală, contuzie bazin și luxație posterioară cot stâng”. Femeile sunt conștiente și au fost internate la Secția Chirurgie a Spitalului Clinic Județean Arad.

 

 

Foto:  ISU Arad

 

 

Leave a Comment