Liciniu Pop este noul director interimar al Casei Județene de Pensii Sălaj

Casa Județeană de Pensii Sălaj are, începând de luni, 3 iulie, un nou director interimar. „Liciniu Pop va conduce instituția până la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestei funcții”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al instituției, inspectorul Alina Tămaș.

 Liciniu Pop are 40 de ani, este de profesie informatician și are un master în administrarea afacerilor.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Casei de Pensii sălăjene, fostul director, Florian But, va îndeplini funcția de director executiv adjunct la Direcția Stabiliri și Plăți Prestații din cadrul instituției.

Liciniu Pop este angajat al Casei Județene de Pensii din anul 2015, îndeplinind până în prezent funcția de inspector accidente de muncă și boli profesionale.

 

 

4 Thoughts to “Liciniu Pop este noul director interimar al Casei Județene de Pensii Sălaj”

 1. Anonim

  A reușit TĂTICUL (FOSTUL DIRECTOR DE LA TRANSURBIS POP ȘTEFAN) să-și pună progenitura în funcție. Ăsta nu este bun nici de PAZNIC la cimitir. Să vedeți ce aere o să-și dea contabila sau profesoara de balet, nu știe nimeni ce meserie are, prin munipiciu. PSDul își ajută foști combatanți. Partidul ie-n în toate în cele ce sînt și-n cele ce mîine vor rîde la soare….Etc.

 2. Anonim

  Ti se face lehamite cand vezi cum ciumetii rosii actionand in stil mafiot,promoveaza incompetenta si nepotismul.Inca un ghiolban promovat in functie,inca un concurs cu candidat unic !

 3. Alfaman

  Noah da-o draq! Uatdafac?

 4. Anonim

  Pacat ca este umilit astfel un om adevarat ca dl BUT.Sa fii obligat sa fii subalternul unui asfel de tucalar psdist

Leave a Comment