Captivă în propria casă, salvată de pompieri

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU “Porolissum” Sălaj au intervenit, vineri, 11 octombrie, în jurul orei 18,30, pentru a debloca uşa unui apartament din municipul Zalău, situat într-un bloc de locuinţe pe bulevardul Mihai Viteazul.

Alertaţi de faptul că vecina lor, care locuieşte singură, nu a mai fost văzută de câteva zile şi nici nu răspunde la bătăile insistente din uşă, locatarii blocului au solicitat sprijinul pompierilor militari. Potrivit unor informaţii furnizate de Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al ISU Sălaj, ajunşi la faţa locului, pompierii au deblocat uşa imobilului şi au găsit femeia căzută jos pe podea. Imediat aceasta a fost transportată la Unitatea de Primri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Zalău pentru acordarea de îngriiri medicale. Din câte se pare aceasta a suferit un puseu hipertensiv.
Femeia este în vârsta de 50 de ani şi în urmă cu aproximativ o săptămână a mai suferit un astfel de puseu, în faţa imobilului, fiind observată de vecini.

Alte articole

Leave a Comment