Bani de la Guvern pentru cheltuielile de funcționare din primăriile Sălajului. Cei mai mulţi bani ajung la Primăria Zalău

Un proiect de hotărâre prin care se repartizează suma de 1,4 miliarde de lei către comunitățile locale a fost aprobat în cadrul ședinței de Guvern de  luni -14 octombrie. Printre aceste se regăsesc şi  30 de unități administrativ-teritoriale din județul Sălaj care vor primi bani, peste 23 de milioane de lei.  Conform notei de fundamantare a proiectului adoptat în ședința de Guvern de la începutul acestei săptămâni, se prevede repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale. ”Repartizarea sumei pe unități administrativ-teritoriale se face în baza solicitărilor depuse de acestea”, se arată în sursa citată. ”Prin această distribuire de sume se au în prioritate asigurarea cheltuielilor de funcţionare, cum ar fi cheltuieli de personal, indemnizaţii lunare pentru persoanele cu handicap. O altă zonă e legată de bunurile şi serviciile pentru întreţinerea bugetelor de învăţământ”, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor. Potrivit documentului citat, județului Sălaj i-au fost repartizate peste 23 de milioane de lei, după cum urmează: Zalău – 11.800 mii lei, Cehu Silvaniei – 918 mii lei, Jibou -299 mii lei,  Şimleu Silvaniei – 2.230 mii lei, Agrij – 267 mii lei, Almaşu – 91 mii lei, Băbeni – 250 mii lei, Bălan -140 mii lei, Bănişor -125 mii lei,  Benesat – 299 mii lei, Buciumi – 155 mii lei, Camăr – 290 mii lei, Chieşd – 325 mii lei, Crasna 573 mii lei, Dobrin – 100 mii lei, Dragu – 380 mii lei, Fildu de Jos – 20 mii lei, Gârbou – 39 mii lei,  Halmăşd – 241 mii lei, Hereclean – 616, Hida – 480 mii lei, Horoatu Crasnei – 190 mii lei, Ileanda – 300  mii lei, Letca – 50 mii lei, Marca – 250 mii lei, Meseşenii de Jos – 410 mii lei, Mirşid – 484 mii lei, Plopiş – 400 mii lei, Sâmnihaiu Almaşului – 120 mii lei, Şărmăşag – 857 mii lei, Şimişna – 64 mii lei, Someş Odorhei – 111 mii lei, Valcău de Jos – 490 mii lei şi Vârşolţ – 117 mii lei.

Alte articole

7 Thoughts to “Bani de la Guvern pentru cheltuielile de funcționare din primăriile Sălajului. Cei mai mulţi bani ajung la Primăria Zalău”

 1. Anonim

  nu le ajung banii pentru salarii

 2. Anonim

  Guvernul ia imprumut sa le dea la primariile PSD-ISTE

 3. Anonim

  La Garbou doar 39000 lei,oare Viorica nu stie ca fratele Sandor are nevoie de bani de buzunar mai multi ca sa-i ramana si lui ceva macar de un plin de benzina sau de un mic cadou la cei ce merita?

 4. Anonim

  Lasa vere nu te nacaji de fratele pocaila Sandor, ca vine apa si canalizarea si are de unde si trage si el de o cafea,si poate mai multi sa-si faca si biserica ca rad frati de pe sate ca numa el nu are biserica,toti au nu poti si cu sufletu in rai si cu curetiul intreg.Doamne sfintesteva.

 5. Anonim

  Halo Domnul POCAILA -din schimbarea becurilor pe sate cat to ramas in jeb?Se vede ca in Solomon si pe alte sate ai pus unde ai vrut si cum ai vrut.Pe valea titireagului ai pus pana la finuto,restu pauza,ai bagat banii in jeb,vezi ca teo dat in gat unu din muncitori si catelusul tau VASALICA hornaru.Vezi ca se apropie apusu ca primar de GARBOU.

  1. Anonim

   Ma oameni buni si fomei ,nu va mai luati de primaru nost de GARBOU,sogoru pocaiala ca are multi sogori si mai veti si mai noi,sar pute sa va unfle capu.

 6. anonim

  Ma voi na veti ce face numa sa va luati de cei care au fost candva an partidul STALINSCAIA, s i amu as mari HOTI !

Leave a Comment