Cadavrul unui bărbat, găsit în râul Crasna

Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată, în cursul zilei de vineri, 30 octombrie 2015, să intervină pentru a scoate din albia râului Crasna cadavrul unui bărbat.
Potrivit primelor informaţii primite de la reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, acesta a fost descoperit pe raza localităţii Giurtelecu Şimleului.
Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, trupul neînsufleţit este al unui bărbat de 62 de ani din comună Măeriște. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău în vederea efectuării necropsiei, deşi pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme de violență.

One Thought to “Cadavrul unui bărbat, găsit în râul Crasna”

  1. EMA

    Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: posturidemunca.ema@gmail.com

Leave a Comment