BULETIN INFORMATIV

În vederea efectuării unor lucrări PROGRAMATE de întreținere la reţeaua publică de alimentare cu apă, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, după cum urmează:

 MIERCURI, 5 OCTOMBRIE 2022 – JOI 6 OCTOMBRIE 2022

Localitatea: ZALĂU

Zona/strada/lista străzilor afectate:

  1. Cetinei; str. Gheorghe Doja – vor fi afectați consumatorii alimentați prin hidrofor de la rezervorul Brădet;

Interval orar afectare furnizare serviciu: de Miercuri, 5 Octombrie, ora 09:00 până Joi 6 Octombrie, ora 14:00

 JOI 6 OCTOMBRIE 2022

Localitatea: ZALĂU

Zona/strada/lista străzilor afectate:

Cetinei; Aleea Dealului; Aleea Soarelui; str. Pinului; str. Pârâului; str. Cascadei; str. Tipografiei; str. Gheorghe Doja între str. Corneliu Coposu și ieșirea din oraș;

Interval orar afectare furnizare serviciu: între orele 07:00 – 24:00

Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.

În cazul întreruperilor datorate unor lucrări PROGRAMATE, clienții din zonele afectate sunt anunțați cu cel puțin 24 h înainte prin publicare pe website, facebook și anunț în mass-media. În cazul clienților care au furnizat un număr de telefon mobil, se transmite o notificare prin SMS.

Recomandăm insistent tuturor clienților și utilizatorilor să transmită pe email cassa@casomes.ro numărul de telefon mobil în vederea introducerii în baza de date a Companiei pentru a fi notificați prin SMS în cazul întreruperilor programate ale alimentării cu apă.

Mulțumim pentru înțelegere.

SERVICIUL CLIENȚI

Leave a Comment