Brantner preia gratuit deșeuri voluminoase

Societatea de salubritate „Brantner”  organizează și derulează o serie de campanii importante, acțiuni de colectare cu titlu gratuit a deșeurilor voluminoase (mobilier, covoare, obiecte mari de folosință îndelungată, altele decât deșeurile de echipamente electrice și electronice).

În municipiul Zalău, campania se desfășoară în data de 4 aprilie, punctele de colectare fiind amenajate în spate la societatea Michelin, pe platforma betonată, lângă Uzina Electrică, dar și în cartierul Brădet, lângă stația de carburanți „Lukoil”. În orașul Jibou, campania se va derula în data de 11 aprilie, pe strada Garoafelor, în apropiere de Romstal.  Societatea va prelua deșeuri voluminoase și în orașul Cehu Silvaniei,  în data de 7 aprilie, la intersecția străzilor Păcii cu Tudor Vladimirescu, zona BCR. Informații suplimentare despre această campanie puteți afla sunând la numerele de telefon: 0360 100555 și 0360 100305.

A. L.

One Thought to “Brantner preia gratuit deșeuri voluminoase”

  1. […] Societatea de salubritate „Brantner”  organizează și derulează o serie de campanii importante, acțiuni de colectare cu titlu gratuit a deșeurilor voluminoase (mobilier, covoare, obiecte mari de folosință îndelungată, altele decât deșeurile de echipamente electrice și electronice). În municipiul Zalău, campania se desfășoară în data de 4 aprilie, punctele de colectare fiind amenajate în spate la societatea Michelin, pe platforma betonată, lângă Uzina Electrică, dar și în cartierul Brădet, lângă stația de carburanți „Lukoil”. În orașul Jibou, campania se va derula în data de 11 aprilie,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment