Biblioteca Județeană deschide Filiala Scala

Biblioteca Județeană Sălaj aduce cartea mai aproape de locuitorii municipiului Zalău prin deschiderea unei filiale la parterul blocului  28 de pe strada Simion Bărnuțiu (unde a fost librăria). Proiectul a fost realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sălaj. „Lucrările de amenajare ale filalei Scala sunt aproape de final, iar activitățile vor varia de la clasicul împrumut de carte, până la organizarea de activități individuale sau de grup, ateliere, cluburi, lansări de carte și expoziții”, au precizat reprezentanții BJ Sălaj.

În cadrul noii filiale va fi amenajat colțul pentru tineri , un loc perfect pentru creație, socializare sau recreere. Elevii vor putea citi sau studia într-un mediu prietenos, cu internet gratuit, calculatoare și cărți din toate domeniile. Acesta va fi  și locul ideal pentru întâlnirile cu prietenii și colegii sau pentru organizarea de evenimente. Deschiderea oficială va avea loc în 11octombrie.

One Thought to “Biblioteca Județeană deschide Filiala Scala”

  1. […] Biblioteca Județeană Sălaj aduce cartea mai aproape de locuitorii municipiului Zalău, prin deschiderea unei filiale la parterul blocului 28 Citeste mai mult […]

Leave a Comment