Batut de consateni pana l-au bagat in spital

Batut de consateni pana l-au bagat in spital Un barbat in varsta de 27 de ani, din Pausa, a ajuns zilele trecute la spital, in stare grava, dupa ce a fost batut de mai multi indivizi din localitate. Din datele furnizate de Nadia Serban, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, Filaton L., de 40 de ani, Sebastian L., de 26 de ani, si L.B.C. de 14 ani, toti din Pausa, impreuna cu Cosmin F., de 20 de ani, din Stirciu, la data de 5 septembrie, in jurul orei 12, se aflau in afara localitatii Pausa si pe fondul unui conflict spontan izbucnit pentru un teren pe care voiau sa-l coseasca, i-au aplicat mai multe lovituri cu corpuri dure, lui S. Andras de 27 de ani, din Pausa, punandu-i acestuia viata in pericol. Ca urmare a loviturilor primite, victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau si supusa unei interventii chirurgicale. In prezent, barbatul este stabil din punct de vedere hemodinamic si respirator, insa in continuare se afla sub supraveghere medicala, ne-a declarat Codruta Puscas, purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti amintite. Toti cei implicati in conflict sunt in prezent cercetati de politistii Serviciului de Investigatii Criminale din IPJ Salaj. Pe numele lui Filaton L. si Cosmin F. s-au emis mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile si respectiv 20 de zile, minorul fiind cercetat in stare de libertate.

Amendati la discoteca

Cativa cetateni din judetul Maramures, aflati la o discoteca din Cehu Silvaniei, au fost amendati in noaptea de 13 spre 14 septembrie, de politistii din localitate. In cadrul activitatilor de patrulare pentru asigurarea asigurarea climatului de ordine si siguranta publica, politisti din cadrul Politiei orasului Cehu Silvaniei, impreuna cu jandarmii, in perioada 13-14 septembrie, pe timp de noapte, au aplicat unui grup de cetateni din judetul Maramures patru sanctiuni contraventionale conform art.2, pct 26 din Legea 61/1991, in valoare de 800 de lei, pentru provocarea unui scandal la o discoteca din localitate, si patru sanctiuni contraventionale la OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice, in valoare de 720 de lei.

Beat si fara permis la volan

Un tanar din Sarmasag a fost oprit in trafic de politisti, luni, in jurul orei 17, in timp ce conducea autoturismul, fiind sub influenta bauturilor alcoolice si fara a poseda permis de conducere. In cauza, politistii i-au intocmit soferului, pe nume T. Istvan, de 23 de ani, dosar penal pentru savarsirea infractiunii prevazute de art.83, al.1 din OUG 195/2002.

Leave a Comment