Avarie la aducțiunea de la Vârșolț: NU se oprește apa!

O nouă avarie la aducțiunea de apă de la Vârșolț a fost semnalată  vineri dimineața (defecțiunea ar fi apărut încă de joi) fiind vorba despre o fisură în conducta principală, între Vârșolț și Hereclean. Reprezentanții Companiei de Apă remediază în acest moment avaria și au comunicat că furnizarea apei nu va fi oprită.

Se lucrează, în prezent pentru remedierea acestei probleme. Nu va fi sistat serviciul de furnizare a apei în Zalău sau alte localități” au transmis, pentru Magazin Sălăjean, reprezentanții Companiei de Apă Someș S.A. 

 

Foto: Facebook Agora Zalău/Paul Hojda

8 Thoughts to “Avarie la aducțiunea de la Vârșolț: NU se oprește apa!”

 1. Vrem separare de cluj !

  Nimic nou sub soare, avarii au fost și vor mai fi. Pt noi zălăuanii problema e alta, realizarea unei noi aducțiuni. Comuniștii aveau planificat pt 1994 aducțiunea de la Preoteasa, s-a dus regimul, s-a dus și aducțiunea !

 2. Andrada

  Multumim pentru corecta informare, Magazin Salajean! S-au postat tot felul de fake-news pe alte site uri sau Facebook..💯👏👏👏

 3. Dorin

  Vai de ea lume! Ce ati facut si ce faceti, autoritati locale? Nu va este rusine si sa carpiti conducta lui Ceausescu, veche de 41 de ani! Bine a zis ala „Nu suteti in stare nici sa zugraviti ce a construit tata”.
  Zalaul, ultimul municipiu din Ardeal! Ce zici, Ionele? Ai si consilier acum, valorosul Pop Gheorghe Militianul, cel ce nu se satura sa primeasca pe degeaba bani publici!

  1. Anonim

   Și totuși, cârpirea conductei e o chestiune liberală, a Companiei de apă Someș. Rugăm a nu se confunda sula cu ștampila primăriei !

 4. Doru

  Ionel nu are nicio treaba, apa zalauanilor nu intra in atributiile lui, ci doar niste parcuri pentru copii.

 5. Mihaela

  Aceasta defectiune a fost anuntata chiar de sotul meu,joi seara cand ne intorceam in Zalau. Nu,nu trebuia sa fie semnalata vineri dimineata,cand ea a fost anuntata inca de joi seara. Rusine sa le fie celor de la Compania de apa!

 6. Dorin

  Si totusi, acest primar ingrat nu are nicio vina? Nu el pastoreste binele cetaenilor acestui municipiu? Chiar numai prostul ala de la Compania Somes?

 7. Panc

  Dorine , e greu cu tine, cand stii una si buna.

Leave a Comment