Autoutilitară răsturnată pe Meseş

 

Două persoane au ajuns marţi dimineaţa la spital după ce autoutilitara în care se aflau a fost implicată într-un eveniment rutier. Astfel, la ora 09,30, V. Şandor, în vârstă de 37 de ani, din judeţul Mureş, conducea o autoutilitară pe DN1F, pe Meseş, acolo unde nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, respectiv o succesiune de curbe şi carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane. Este vorba despre rănirea gravă a lui Robert N. de 39 ani şi rănirea uşoară a lui Mihaly K. de 48 ani, ambii din judeţul Mureş, pasageri în autoutilitară. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Având în vedere avertizările meteorologice Poliţia sălăjeană vă recomandă să adaptaţi permanent viteza de deplasare la condiţiile de drum şi trafic, să evitaţi acţionarea bruscă a sistemului de frânare şi a mecanismului de direcţie, deoarece autovehiculul pe care îl conduceţi poate derapa, să folosiţi cu precădere frâna de motor atunci când rulaţi pe un carosabil alunecos şi să nu efectuaţi depăşiri riscante. Informaţiile ne-au fost furnizate de biroul de presă al IPJ Sălaj.

Leave a Comment