Au ajuns în instanţă după ce au condus sub influenţa alcoolului

Trei persoane au fost trimise în judecată, zilele trecute, de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei, după ce au urcat la volan deşi consumaseră băuturi alcoolice.
Vasile Gorgan a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat că în 31 august 2015, ora 23, inculpatul a condus pe DN 1F, pe raza localităţii Sărmăşag, autoturismul marca Mercedes, cu numărul de înmatriculare 7504-GLR, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
Pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni, va fi adus în faţa instanţei şimleuane şi Dumitru Moisi, după ce în noaptea de 17/18 octombrie 2015, a condus pe raza localităţii Şimleu Silvaniei, autoturismul marca Dacia Nova neînmatriculat şi având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
Un alt acuzat este Alin-Ioan Sabou, despre care anchetatorii susţin că în 21 decembrie 2015, în jurul orei 7.30, a fost surprins la volanul autoturismului marca Kia, cu număr de înmatriculare SJ-25-MAV, având în sânge o îmbibaţie alcoolice peste limita legală.
Şi Ioan Man a condus pe drumurile publice deşi consumase alcool. Ba mai mult, el a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, după ce anterior fusese testat cu aparatul etilotest, având ca rezultat 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fapta s-a petrecut în 11 septembrie 2015, când inculpatul, în timp ce conducea autoturismul cu număr de înmatriculare K-273 OGK, a fost oprit în trafic pentru control şi a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Procurorii şimleuani l-au trimis în judecată şi pe Şomogyi Ferencz, care a condus, în 26 octombrie 2015, pe raza localităţii Şimleu Silvaniei, autovehiculul marca BMW, cu numărul de înmatriculare SJ-25-MLS, fără a poseda permis de conducere.

Leave a Comment