Atenție! Vipere în Sălaj

Un cititor ne-a sesizat cu privire la apariția pe teritoriul Sălajului a mai multor exemplare de viperă. Contactat telefonic, coordonatorul Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj, Cristian Crișan, ne-a declarat că nu există confirmate astfel de cazuri în ultimele zile, dar, în urmă cu aproximativ o lună, o viperă a fost descoperită în zona Ileanda. Potrivit lui Cristian Crișan, o persoană ar fi fost mușcată atunci și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate lucru care s-a și întâmplat. Discuțiile pe tema prezenței pe teritoriul Sălajului a viperei sunt multe, dar, conform reprezentanților AJVPS Sălaj, nu este nimic neobișnuit. Pur și simplu, aceste animale au ajuns pe teritoriul Sălajului și au găsit un mediu propice pentru a se înmulți.

Foto: Salvamont Argeș

2 Thoughts to “Atenție! Vipere în Sălaj”

  1. […] Un cititor ne-a sesizat cu privire la apariția pe teritoriul Sălajului a mai multor exemplare de viperă. Contactat telefonic, coordonatorul Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj, Cristian Crișan, ne-a declarat că nu există confirmate astfel de cazuri în ultimele zile, dar, în urmă cu aproximativ o lună, o viperă a fost descoperită în zona Ileanda. Potrivit lui Cristian Crișan, o persoană ar fi fost mușcată atunci și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate lucru care s-a și întâmplat. Discuțiile pe tema prezenței pe teritoriul Sălajului a… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Absolut normal.Încalzirea globală provoacă migrația animalelor cu sânge rece spre paralele mai nordice.La sud de aia de 45 de grade erau vipere de mult.Acuma vor fi și mai sus.Atenție și mai lăsați-o cu pantalonii scurți prin pădure.Amatorii o vor păți.Aviz și celor ce dirijează problemele de sănătate ale județului.Un vaccin antiviperin în spital,e mai ieftin decât un zbor cu helicopterul la Cuca Măcăii.

Leave a Comment