Atenţie, pică Scala!

Blocurile din Zalău, coapte de soare şi îmbătrânite de timpuri, încep să se „descompună”, bucată cu bucată, în capul trecătorilor. A venit şi rândul celebrului bloc “Scala” să intre în atenţia pompierilor din cauza desprinderii de material de construcţie de pe suprafaţa lui. Detașamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină, sâmbătă, pentru a înlătura mai multe elemente de construcție parțial desprinse de pe fațada blocului, cetăţenii fiind cei care s-au sesizat întrucât din bloc începuse să “curgă” bucăţi de beton pe trotuarul din jurul imobilului. Pompierii au intervenit cu ajutorul autoscării și au înlăturat elementele de tencuială care puneau în pericol trecătorii. Deşi au fost îndepărtate bucăţile de tencuială care prezentau pericol iminent, pericolul ar putea reveni oricând, până când, după ani de aşteptare, şi acest imobil va intra în reabilitări.

 

3 Thoughts to “Atenţie, pică Scala!”

  1. Gghhgjj

    Locatarii acelui bloc nu au Nici o respond habilitate ??? ??????? Doar sung ,,proprietary,, !!!! CE asteapta. ???sa Gina primarul sa le prepare blocul ??

  2. tec

    va rog sa mi tencuitisi mie casa.

  3. tec

    pai.. nu au o asociatie de locatari ? sa puna 100 de lei pe an;ca peste 15 ani sa se reabiliteze blocul.e asa de greu?de altfel sunt multe blocuri in pericol de prabusire;blocuri in care multi au facut modificari neautorizate afectand structura de rezistenta. cum nu ar fi de ajuns ,cineva foarte dubios a dat aprobari pentru etajul 5…

Leave a Comment