Atenţie, criminal în libertate! Un bătrân din Ortelec a murit după ce a fost găsit inconştient, legat de mâini şi de picioare

Un bărbat de 81 de ani, din cartierul Ortelec, a fost găsit marţi după – amiază, inconştient, în una dintre camerele locuinţei sale. Acesta a fost găsit legat de mâini şi de picioare. Potrivit informaţiilor primite de la Tincuţa Dumuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, un vecin al bătrânului a sunat la numărul unic de urgenţă 112 după ce a observat că un geam şi uşa de acces al locuinţei au fost forţate. „Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că lucrurile din locuinţă erau răvăşite, iar în una dintre încăperi se afla proprietarul casei, în stare de inconştienţă, legat de mâni şi de picioare”, a explicat reprezentantul IPJ Sălaj.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, însă la doar câteva ore acesta a murit, medicii declarând decesul în jurul orei 1.
Potrivit purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, a fost întocmit deja un cerc de suspecţi, însă, deocamdată oamenii legii nu pot preciza dacă au dispărut sau nu bunuri din locuinţa victimei. În prezent, poliţiştii desfăşoară o serie de investigaţii pentru identificarea şi prinderea făptaşilor.

Alte articole

One Thought to “Atenţie, criminal în libertate! Un bătrân din Ortelec a murit după ce a fost găsit inconştient, legat de mâini şi de picioare”

  1. Zălăuan

    Bătrânul colonel Gherman făcea mai bine dacă nu povestea prin ziare ce colecţii are ! Mai ales că stătea la ţară, singur în casa parohială !
    Fie-i ţărâna uşoară !

Leave a Comment