Viitorul Zalău, locul trei la Cupa Castanelor

Grupa de copii năsuţi în 2002 de la Viitorul Zalău a participat la finalul săptămânii trecute la Cupa Castanelor, turneu la care s-au înscris şase echipe, pe lângă formaţia zălăuană fiind prezente: Mara Baia Mare, Plimob Sighetu Marmaţiei, Kinder Carei, CSS Satu Mare şi Sporting Recea.
Echipele participante au fost împărţite în două grupe a câte trei echipe, adversarele Viitorului fiind CSS Satu Mare şi Sporting Recea. În primul duel, formaţia pregătită de Laurean Flonta a pierdut cu scorul de 0 – 2 în faţa juniorilor sătmăreni, iar în cea de-a doua partidă s-a impus cu 1 – 0 prin reuşita lui Mihai Turian.
Clasată pe locul doi în faza grupelor, Viitorul Zalău s-a duelat în semifinală cu ocupanta primului loc din cealaltă grupă, Mara Baia Mare, în faţa căreia a cedat cu 0 – 2. A câştigat, însă, cu scorul de 1 – 0 finala mică, în faţa celor de la CSS Satu Mare, golul fiind marcat de Darius Balint.
„Nu am putut conta pe aportul a trei titulari, însă sunt mulţumit de evoluţia copiilor. A fost un turneu de verificare, chiar de aceea am folosit doi jucători născuţi în 2004, iar doi din 2003”, a precizat antrenorul Laurean Flonta.
La competiţia de la Baia Mare, Alexandru Ştefan a primit premiul pentru cel mai bun portar al turneului.
Grupa de copii născuţi în 2002 evoluează în campionatul judeţean rezervat juniorilor D, câştigând cu scorul de 9 – 0 în prima etapă, în deplasare, în faţa celor de la Luceafărul Bălan. Vineri, în cadrul etapei a II-a, Viitorul se va duela la Hereclean cu Sportul Şimleu, în derby-ul campionatului.
Viitorul Zalău: Alexandru Ştefan – Raul Chiş, Mihai Ardelean, Mihai Turian, Ionuţ Şandor, Barbul Chris, Rareş Filip, Mario Ciurbe, Alexandru Mare, Darius Balint, Dragoş Ilieş, Leonard Toma şi Luca Opriş. Antrenor: Laurean Flonta

Leave a Comment