Aproape 400 de poliţişti sălăjeni vor fi în acţiune de sărbători

Polițiştii sălăjeni vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte și siguranță de Sfintele Sărbători de Paște. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, 366 de oameni în uniformă vor fi mobilizati pentru a asigura ordinea şi liniştea publică în timpul manifestări religioase şi culturale, inclusiv a celor în aer liber.
Astfel, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi apărarea patrimoniului public şi privat, în localităţile urbane şi rurale, în special în locurile cu pelerinaj, staţiuni turistice şi zone de agreement, poliţiştii vor acţiona pentru combaterea infracţionalităţii stradale, traficului şi consumului de droguri, prostituţiei şi proxenetismului, identificarea, identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii; vor desfăşura activităţi pe linia prevenirii furturilor de animale, îndeodebi în mediul rural, şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă. În ceea ce îi priveşte pe cei de la Rutieră, aceştia vor fi prezenţi pe principalele artere, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei pe principalele căi de comunicaţie.

2 Thoughts to “Aproape 400 de poliţişti sălăjeni vor fi în acţiune de sărbători”

  1. Anonim

    RECOMANDARE pentru cei de la rutiera faceti uz de preventie, daca se poate, mai putin de amenzi ar fi o posibilitate de a intra in RAI

  2. Anonim

    o completare mai putin cu ALCOOLUL

Leave a Comment