În atenția șoferilor: amplasarea radarelor în județ în acest weekend

Magazin Sălăjean vine în sprijinul conducătorilor auto, pentru prevenirea evenimentelor rutiere dar și pentru creșterea gradului de atenție și responsabilitate a participanților la trafic în privința vitezei cu care circulă pe sectoarele de drum de pe raza județului. Astfel, în acest sfârșit de săptămână, Poliția rutieră a amplasat aparate radar pe mai multe drumuri din județ.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Sălaj, aparatele radar din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj vor acționa, începând de joi, 8 februarie și până duminică 11 februarie pe mai multe sectoare de drum din județ. Astfel, aparate radar și echipaje de poliție sunt deja amplasate pe DN 1F: Zalău-Românași-Poarta Sălajului-Sutoru-Zimbor, DN 1H:Șimleu  Silvaniei-Pericei; Șimleu Silvaniei – Nușfalău-Ip ; Jibou-Var , DN 1C:Ileanda-Glod-Gîlgău, DJ  108G: Crasna-Cizer

În municipiul Zalău, pe bulevardul Mihai Viteazul și strada Gheorghe Doja dar și în Jibou pe strada 22 Decembrie sunt, de asemenea, amplasate radare ale poliției rutiere sălăjene. 

Poliția recomandă conducătorilor auto să respecte cu strictețe regulile de circulație și  să efectueze orice manevră în condiții de siguranță, să dea dovadă de precauție, responsabilitate și respect față de ceilalți participanți la trafic. Atenție la consumul de alcool înainte de urcarea la volan, filtrele poliției fiind, și în acest sfârșit de săptămână, prezente pe raza comunelor și orașelor sălăjene.

 

 

 

Leave a Comment