Amenzi pe bandă rulantă împărţite de poliţişti în Şimleu

Peste 220 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 40.000 de lei au fost aplicate de poliţiştii şimleuani în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. Aceasta s-a desfăşurat în perioada 2-8 noiembrie în Șimleu Silvaniei și împrejurimi.

În cadrul acţiunii, principalele abateri constatate de oamenii legii au fost cele privind circulația pe drumurile publice și nerespectarea măsurilor de protecție individuală pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2.

Pe lângă amenzile aplicate polițiștii au reţinut 19 permise de conducere, din care şase pentru alcool, şase pentru viteză, două pentru depășire neregulamentară și cinci din alte cauze. De asemenea, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune de conducere sub influența alcoolului. Pe această cale reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj recomandă tuturor cetățenilor să respecte normele legale în vigoare și măsurile de protecție instituite pentru prevenirea răspândirii virusului.

 Sursa foto IPJ Sălaj 

Leave a Comment