Amenzi cu nemiluita pentru nepurtarea măștii de protecție

Nu mai puțin de 60 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 7.000 de lei au fost aplicate de polițiștii sălăjeni în ultimele 24 de ore pentru nepurtarea măștii de protecție.

Structurile Ministerului Afacerilor Interne au continuat activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zonele aglomerate, dar şi în mijloacele de transport în comun, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19. Astfel, în ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, au fost verificate 98 mijloace de transport persoane, 110 societăți comerciale, fiind legitimate 436 persoane. Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 60 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.750 de lei, toate pentru nepurtarea măștii de protecție. Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală au aplicat și polițiștii locali zece sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de 250 de lei. Pe lângă acțiunile desfășurate pentru prevenirea răspândirii noului virus, polițiștii au mai desfășurat 10 acțiuni punctuale, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 36 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6750 de lei.

Sălăjeni, informați-vă din surse oficiale!

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne sunt în continuare mobilizate în teren, la nivelul întregului județ, pentru a se asigura că măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu nou virus sunt respectate astfel încât să putem reveni cât mai curând la o viață normală. Pe această cale reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Sălaj reamintesc cetățenilor că numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul Covid-19 este TELVERDE – 0800800165.

One Thought to “Amenzi cu nemiluita pentru nepurtarea măștii de protecție”

  1. Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală au aplicat și polițiștii locali zece sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de 250 de lei.

    adica politia lui Ciunt da amenzi de 25 de lei?
    10 amenzi pe zi este norma la politia lui Ciunt? sau a fost o zi mai slaba sau una din cele bune ? 🙂

Leave a Comment