Alunecare de teren pe şantierul autostrăzii, lângă Sâncraiu Almaşului

O nouă alunecare de teren s-a petrecut pe traseul autostrăzii A3 între Nădășelu și Zimbor, în apropiere de localitatea Sâncraiu Almașului, pe șantierul unde constructorul român UMB lucrează încă de la începutul anului. Alunecarea vine după ce în urmă o lună o surpare majoră s-a produs în apropiere de Nădășelu.

Autostrada de la Nădășelu la Zimbor este una din primele autostrăzi din România pe care ar urma să intre fonduri din Planul Național de Redresare și reziliență (PNRR).

M. S.

5 Thoughts to “Alunecare de teren pe şantierul autostrăzii, lângă Sâncraiu Almaşului”

 1. Cristian Man

  Sursa fotografiei nu se menționează? E în ABC-ul meseriei de jurnalist.

  1. Anonim

   O cheama Drona.

   1. Cristian Man

    Așa este, e o captură a unei filmări din dronă. Filmarea am făcut-o eu. Și nu aștept nimic decât menționarea sursei, chiar dacă filmarea e publică. E corect să faci așa dacă te numești ziarist.

  2. Magazin Salajean

   Bună seara. Fotografia o avem de la Hotnews și nu se indica menționarea sursei. dacă e fotografia dumneavoastră, nu e nicio problemă, ne spuneți ce să scriem pe fotografie. O seară frumoasă!

   1. Cristian Man

    Bună seara! Cei de la hotnews au pus link spre canalul meu de Youtube, deci sursa e clară. Puteți face și dvs același lucru, e lucrul cel mai simplu de făcut. Altfel, nu am alte orgolii decât cele de menționare a sursei. Sau ați putea lua legătura cu mine pentru imagini fără costuri. Sunt zălăuan.

Leave a Comment