Alertă în Zalău din cauza unui rucsac abandonat

Un rucsac suspect a fost descoperit vineri, 15 septembrie, în jurul orelor amiezii, pe trotuarul de pe strada 22 Decembrie 1989 (fostă Crasnei), în apropierea fântânii arteziene.
La faţa locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor, jandarmilor şi poliţiei, aceştia din urmă securizând zona şi blocând traficul pentru mai multe ore. Pirotehniştii Direcţiei Judeţene Sălaj a Serviciului Român de Informaţii au verificat bagajul suspect și au constatat că acesta nu prezenta niciun pericol, având în el câteva haine și alte obiecte de uz personal. Rucsacul a fost ridicat, urmând a se stabili dacă acesta a fost uitat sau lăsat intenționat în mijlocul trotuarului, de către aparținător. Dacă se va stabili că rucsacul a fost lăsat intenționat, tocmai pentru a pune autoritățile și populația în alertă, autorul riscă să suporte consecințele legii. În astfel de cazuri în care autoritățile sunt obligate să intervină, sunt consumate resurse umane și materiale considerabile, riveranii sunt deranjați și obligați să iasă timp de mai multe ore din case, iar traficul rutier și pietonal este blocat până se elimină orice potențial pericol.

2 Thoughts to “Alertă în Zalău din cauza unui rucsac abandonat”

  1. Anonim

    ii rucsacul lui Como

  2. Umor negru !!

    Doamne fereste de un nebun cu intentii criminale .Pai poa sa lase nu o sacosa ci o valiza la bagaje la Kaufland de ex. Nici la dracu nu i-ar trece prin cap sa verivice pentru simplul fapt ca acolo se lasa bagaje ! In gara nu are rost sa lase bagaje ca nu vine nici dracu cu trenul la Zalau !Binen-teles eu glumesc ,dar sa nu uitam ca sunt destui nebuni in lume !

Leave a Comment