Adrian Dobocan, împuternicit pentru şase luni la conducerea ISU Sălaj

Modificările temporare produse la conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj au fost anunţate joi, 28 septembrie, în cadrul unei conferinţe de presă, de către prefectul judeţului, Florin Florian.

Acesta a dat citire ordinelor transmise în teritoriu de către conducerea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, prin care colonelul Adrian Chichişan a fost detaşat şi împuternicit pentru cel mult şase luni, începând cu 1 octombrie, la comanda ISU „Gheorghe Pop de Băseşti” Maramureş. În locul său va fi împuternicit locotenent colonel Adrian Dobocan, actualul prim-adjunct, postul vacantat de către acesta urmând să fie preluat de către locotenent colonel Florin Pop, şeful Centrului Operaţional.

Prefectul i-a urat misiune uşoară în noua postură lui Adrian Chichişan, asigurându-i pe cei doi noi conducători ai Inspectoratului sălăjean de sprijinul instituţiei pe care o reprezintă.
Vizibil emoţionat, colonelul Chichişan şi-a exprimat speranţa că se va întoarce cât de curând „acasă”, amintind cele trei obiective majore pe care ISU Sălaj le are: finalizarea heliportului de la Jibou, operaţionalizarea subunităţii de la Sînmihaiu Almaşului şi reorganizarea internă a subunităţilor pentru reducerea timpului de răspuns. La rândul său, viitorul împuternicit la comanda ISU Sălaj a precizat că îşi doreşte ca echipele instituţiei să asigure în continuare servicii de calitatea populaţiei şi să dovedească aceeaşi operativitate ca şi până acum.

Leave a Comment