Acțiune de amploare în Sălaj! Aproape 100 mijloace de transport persoane, verificate în 24 de ore

Structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI) continuă activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zonele aglomerate, dar şi în mijloacele de transport în comun, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19. Astfel, în ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, au fost verificate 99 mijloace de transport persoane, peste 100 de societăți comerciale și au fost legitimate peste 830 de persoane. După cum au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, activităţile au fost desfășurate pentru prevenirea, descurajarea și combatere a faptelor antisociale şi de impunere a legii. Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 93 sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora fiind de 33.000 de lei.

Vă rugăm să vă informați din surse oficiale!

Efectivele (MAI) rămân în continuare la datorie, având ca obiectiv principal prevenirea oricăror fapte antisociale sau a altor situații de risc care ar putea pune în pericol sănătatea și viața oamenilor. “De asemenea, acestea rămân mobilizate în teren, la nivelul întregului județ, pentru a se asigura că măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu nou virus sunt respectate astfel încât să putem reveni cât mai curând la o viață normală. Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19”, au precizat rerezentanții IPJ Sălaj.

One Thought to “Acțiune de amploare în Sălaj! Aproape 100 mijloace de transport persoane, verificate în 24 de ore”

  1. Anonim

    FRECTIE LA UN PICIOR DE LEMN e actiunea acestor executanti de ordine ….ca si atunci in carantina cand stateau in capetele oraselor in masini cu girofarurile pornite si motorul pornit…FRECATORI DE MENTA PE BANII POPORULUI …

Leave a Comment