Un nou magazin social-caritabil al Crucii Roșii Sălaj, la Zalău

Sub deviza ”Cumpărând dăruiești”, Crucea Roșie filiala Sălaj a deschis cel de-al doilea magazin din județ. Acesta se afla pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Zalău, la interesecția cu strada Morii.

 

Magazinul are o gamă variată de produse, de la mobilier la articole de îmbrăcăminte, decorațiuni și birotică. “Fiecare articol cumpărat oferă o șansă mai mare unui copil, unui bătrân singur, oricărui dintre cei care au atâta nevoie de noi. Cumpără și dăruiește”, au precizat reprezentanții Crucii Roșii Sălaj.

 

În urmă cu două luni Crucea Roșie filiala Sălaj a luat inițiativa de a deschide primul magazin social de tipul “Fă bine” la Șimleu Silvaniei. Scopul magazinului este acela de a sprijini activitatea umanitară a Crucii Roșii, de a reuși să acopere costurile pentru toate serviciile necesare persoanelor aflate în nevoi, dar și a instituțiilor care solicită sprijinul Crucii Roșii.

 

6 Thoughts to “Un nou magazin social-caritabil al Crucii Roșii Sălaj, la Zalău”

 1. Anonim

  In primul rand sunt fonduri pt personalul CR si apoi cu ce ramane se mai face cate ceva……cam ca la toate societatile nonprofit

 2. Anonim

  Mai bine își renova ghetourile de acolo, Ciobanca, pentru că arată că după războiul din Irak. Focar de infecție și adunătură de gunoaie.

  1. Anonim

   Ce te miri, ca asa arata si asa zisul ,,spital” al lui. M-as mira sa aiba autorizatii de functionare

 3. Anonim

  Și guriță lui Lorena Filip ar manca ceva 😂

 4. Anonim

  De exemplu acele pubele de haine de pe lângă lidl sunt golite de tigani,am văzut maxim dar maxim de 3 ori pe cei de la CR sa le golească, pe cuvântul meu am depus haine de copii în special de calitate foarte bună în ideea ca va ajunge la alți copii ..dar ca l-e pun în pubela sau la gunoi tot una-i,păcat…au nevoie de bani nu de bunuri,exact ca astia care cersesc

 5. Tătaru amantul

  Dreptate aveti ca si gura antantei clienților ar mânca.Pai asta care a schimbat căpitanul cu colonei,în 2019 ,A luat banii copilului bolnav si i-a păpat cu amantii si apoi cu aranjamente pe la poliție, părinții copilului sa nu ajunga ca tatăl ei la zdup.Politia procurorii nu se autosesizeaza ce face infractoarea asta,spargatoare de familii.ce naște din pisica șoareci mănâncă.

Leave a Comment