Accidentată grav după ce a oprit maşina… în copac

O clujeancă în vârstă de 72 de ani a ajuns în stare gravă în spital, miercuri după-amiază, după ce a fost implicată într-un accident de circulaţie petrecut pe DJ 108 E, în localitatea Năpradea. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, chiar victima se face vinovată de producerea evenimentului rutier.
Potrivit informaţiilor transmise de reprezentantul IPJ Sălaj, evenimentul a avut loc când Elena C., în vârstă de 72 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, la ieşirea dintr-o curbă, din neatenţie, a pierdut controlul direcţiei. Aceasta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un copac situat pe partea stângă în direcţia de mers.
În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto, ulterior fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. „Pacienta de 72 ani a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor prezentând un traumatism cranio-facial acut, o contuzie forte arcada zigomatică dreaptă, epistaxis anterior oprit spontan bilateral, o plagă la nivelul buzei inferioare, un traumatism toracic acut închis, un hematom perete abdominal fosa iliacă stângă precum şi o fractură humerus drept treime proximală, rezultate în urma unui accident rutier. Femeia a fost tratată în urgenţă, după care a fost transferată la Clinica Medicală I Cluj-Napoca”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Codruţa Puşcaş.
Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Alte articole

Leave a Comment