Accident pe strada 22 Decembrie

Detașamentul de pompieri Zalău a intervenit în această dimineață, marți – 3 martie, ora 8.14, la un accident rutier care a avut loc pe strada 22 Decembrie 1918, fostă Crasnei, din municipiu. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Porolissum” Sălaj, în accident a fost implicat un autoturism și o singură persoană. ”Aceasta primește îngrijiri medicale de la echipajul de terapie mobilă intensivă mobilă”, au transmis de la fața locului reprezentanții ISU Sălaj.

One Thought to “Accident pe strada 22 Decembrie”

 1. montarea de limitatoare de viteza si extinderea retelei de radare fixe in oras, pe toate strazile !!!

  In fiecare zi, in Zalau este cel putin un accident ! Politia ajunge doar la unul din zece !! Celelalte nu sunt raportate, sunt fara victime ! O situatie mai clara se poate scoate de la siguratori !!! Asta daca sunt anuntate si acolo, deoarece multi nu mai au nici RCA !!
  Si ce face primaria Zalau? Ce face politia ? NIMIC !!
  Radarele fixe din oras nu functioneaza nici dupa 5 ani, desi erau ultraperformante !! Si cine raspunde ? NIMENI !!
  In oras ar trebui pusi acele limitatore de viteza cum este cel de la Inspectoratul scolar !
  Ieri , 02.03.2020 au fost 3 accidente la care am vazut eu masinile oprite pe drum !! Pe unul l-am vazut LIVE de la pomapa de alimentare din Petrom, Porolissum. A fost un accident tipic de marlan/bison, din cauza unui vitezoman !! A coborat din Ortelec cu viteza foarte mare si a deposit in fata la Petrom pe linie continua , unde l-a pleznit pe unul de I-a rupt roata !!! Si politia nu vede nimic ! Iar primaria nu ia nici o masura !! Cel mai simplu sunt acele limitatoare de viteza !!

Leave a Comment