Accident pe Meseș. O mașină în care se aflau două persoane s-a răsturnat

Un autoturism în care se aflau două persoane s-a răsturnat în această seară în zona Meseș. Cele două persoane din interiorul mașinii au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Accidentul s-a petrecut în apropierea Hotelului „Popasul Romanilor”, un autoturism răsturnându-se în șanțul de pe marginea drumului. Potrivit pompierilor, cele două persoane din mașină erau conștiente în momentul sosirii echipelor de intervenție, neîncarcerate și au fost asistate medical la fata locului. Pompierii au acționat  pentru asigurarea măsurilor de protecție împotriva incendiilor. Polițiștii au început o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

One Thought to “Accident pe Meseș. O mașină în care se aflau două persoane s-a răsturnat”

  1. […] Un autoturism în care se aflau două persoane s-a răsturnat în această seară în zona Meseș. Cele două persoane din interiorul mașinii au primit îngrijiri medicale la fața locului. Accidentul s-a petrecut în apropierea Hotelului „Popasul Romanilor”, un autoturism răsturnându-se în șanțul de pe marginea drumului. Potrivit pompierilor, cele două persoane din mașină erau conștiente în momentul sosirii echipelor de intervenție, neîncarcerate și au fost asistate medical la fata locului. Pompierii au acționat  pentru asigurarea măsurilor de protecție împotriva incendiilor. Polițiștii au început o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care… Citeste mai mult […]

Leave a Comment