Accident pe bulevard. Două femei au ajuns la spital

Un accident de circulație, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc în cursul zilei de astăzi pe bulevardul Mihai Viteazu din Zalău. Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că o femeie, în vârstă de 49 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism în „zona Mimoza”, nu ar fi acordat prioritate la efectuarea virajului la stânga și a intrat într-un autovehicul care circula din direcția gară-centru.

Acesta din urmă era condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Românași. În momentul impactului din caroseria uneia dintre mașinile implicate în accident s-ar fi desprins un element care a accidentat o zălăuancă în vârstă de 62 de ani care se afla pe trotuar.

De asemenea, în accident a suferit leziuni și conducătoarea auto. Ambele femei, rănite ușor, au fost transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri. Conducătorii auto nu consumaseră alcool. „Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Leave a Comment